Wednesday, October 7, 2009

PELUKLAH ISLAM WAHAI GOBALAKRISNAN

WAK TAK SALAHKAN GOBALAKRISNAN BILA BELIAU MULA MEMETIK AYAT-AYAT SUCI ALQURAN DALAM CERAMAHNYA. PADA PENDAPAT WAK, MUNGKIN GOBALA SUDAH MULAI MENDAPAT HIDAYAH DAN PETUNJUK BAHAWA APA YANG DIPERKATAKAN OLEH AYAT-AYAT ALQURAN PENUH DENGAN KEBENARAN DAN FAKTA YANG JELAS. BELIAU MEMETIK AYAT ALI IMRAN AYAT 54 YANG BERMAKSUD Orang-orang kafir itu membuat tipu daya dan Allah membalas tipu daya mereka itu. Dan Allah sebaik-baik pembalas tipu daya.

WAK PERCAYA GOBALA FAHAM APA YANG DIMAKSUDKAN OLEH AYAT-AYAT TERSEBUT. KALAU TIDAK MASAKAN BELIAU MAHU DAN DENGAN PENUH YAKIN MENYEBUT AYAT-AYAT SUCI TERSEBUT. JIKA BELIAU SUDAH SEPENUH HATI MENGAKUI AKAN KEBENARAN AKAN AYAT-AYAT SUCI INI, MAKA WAK NAK MENYARANKAN KEPADA GOBALA SUPAYA CEPAT-CEPATLAH PELUK ISLAM. ISLAM ITU AGAMA YANG BENAR, INDAH LAGI ADIL.

JANGAN BERLENGAH-LENGAH LAGI WAHAI GOBALA. KALAU BOLEH HARI INI JUGA PELUKLAH ISLAM. HIDAYAH SUDAH TERPANCAR DI HADAPAN. SERU SUDAH TIBA. KEYAKINAN TERHADAP ISLAM SUDAH MENEBAL.
KALAU GOBALA TIDAK YAKIN DENGAN ISLAM, MASAKAN BELIAU MAHU MENYEBUT AYAT-AYAT SUCI TERSEBUT. INI BERMAKNA BELIAU AMAT YAKIN DENGAN APA YANG TERKANDUNG DENGAN AYAT-AYAT ALQURAN. AYUH…MENGUCAPLAH DUA KALIMAH SYAHADAH.

No comments: